WONEN EN LEVEN IN 2023

Wat is Het Wooncafé

Het Wooncafé is een avond waarop je vrijblijvend en zonder afspraak kunt binnenlopen voor al jouw vragen over wonen in 2023 in de breedste zin. Tijdens de avond kun je onder het genot van een drankje al jouw vragen stellen als het gaat om verzekeren, makelaardij, hypotheken, verduurzamen en subsidies. Loop gerust binnen tijdens een ongedwongen avond, het is een vrije inloop tussen 18.30 en 20.30. Het wooncafé wordt door het hele jaar georganiseerd.

Krijg antwoord op al jouw woonvragen

Wat gaat de woningmarkt in 2023 doen?
Wat is mijn huis waard?
Ga ik verbouwen of verhuizen?
Wat gaat de hypotheekrente doen?
Hoe kan ik het beste verduurzamen?
Kan ik subsidie krijgen als ik wil verduurzamen en hoe vraag ik die aan?
Ben ik nog goed verzekerd?
Kan ik in mijn huis blijven wonen als mijn partner en ik uit elkaar gaan?
Wat zijn de mogelijkheden als starter op de woningmarkt?
Hoe kan ik mijn overwaarde verzilveren voor mijn oude dag?
Wat moet ik doen als ik mijn woning wil verhuren?

Het Wooncafé wordt aangeboden door: